Reklamirajte se na radiju2019-01-26T18:08:08+01:00

Oglašavajte se na radiju

Kod kuće, na poslu, na plaži, u automobilu; radio je prisutan svugde. Uz radio, ljudi provode više vremena nego uz bilo koji drugi medij.

Na bilbordu, možda ste pored veće, lepše i bolje osvetljene reklame. U časopisu, možda delite stranicu sa sadržajem koji odvlači pažnju kupca. Na internetu, odmah pored vaše Facebook ili Google reklame, možda je povoljnija ponuda sa direktnom isporukom iz Kine.

Živimo sve brže, i sve više vremena provodimo u automobilu. Instagram je super stvar, ali samo radio može da kupca prati putem sve do vaših ulaznih vrata.

Most je zatvoren za saobraćaj zbog nesreće; gužva na graničnom prelazu. Ove vesti će televizija objaviti u večernjim satima, a novine tek sutradan. Pošto je previše opasno (a bogami i kažnjivo) da surfujemo sa mobilnog telefona dok vozimo, slušaćemo radio.

Dok se tušira, vaš kupac neće moći ni da gleda TV, ni da prelistava časopis, ni da pregleda objave na Instagramu. Dok je na radnom mesrtu, radio je jedini medij čije konzumiranje mu gotovo nikada nije zabranjeno.

Obraćate se hiljadama ljudi, ali vašu poruku svako prima lično. Ljudski glas je bio, i zauvek će ostati najefikasnije sredstvo u prodaji.

Za vrednost nekoliko emitovanja spota na nekoj od “velikih” televizija, dobijate mesec dana ozbiljne kampanje na radio stanicama u celoj zemlji. Za osminu strane u lokalnom listu, dobijate mesec dana ozbiljne kampanje na lokalnoj radio stanici.