Besplatno letovanje2019-05-10T08:37:34+01:00

Osvoji besplatno letovanje u Grčkoj!

Ako još uvek nemaš isplanirano letovanje za ovu godinu, pažljivo slušaj Klik FM, jer možeš da osvojiš jedan od čak pet besplatnih aranžmana za dve osobe u Grčkoj.

Evo kako možeš da učestvuješ u promociji i pokušaš da osvojiš besplatno letovanje:

Korak 1:
Od subote, 11. maja, do 19. maja, svrati do Aviv Parka Zrenjanin, potraži punkt sa Klik FM promoterkama, i preuzmi besplatnu Klik FM nalepnicu. Kad si već tu, u Aviv Parku, iskoristi priliku za prolećni shopping!
Korak 2:
Zalepi nalepnicu na vidljivo mesto na zadnjoj strani svog automobila. Nemoj parkirati auto u garažu – potrebno je da bude vidljiv, na parkingu ili gradskim ulicama.
Korak 3:
Pažljivo slušaj Klik FM. Između ponedeljka, 20. maja, i petka, 24. maja, slaćemo reportere na teren, i tražiti od njih da zabeleže brojeve registarskih tablica po tri vozila sa zalepljenim Klik FM nalepnicama, koje uoče u gradu. Svakog sata, objavljivaćemo po tri registarska broja. Ako čuješ svoj registarski broj, sedi u auto i što pre, a najkasnije u roku od 60 minuta, dođi na OMV pumpu u Zrenjaninu (objavićemo lokaciju jednu od dve OMV pumpe na koju treba da dođeš), i potraži naše reportere. Pazi, nalepnica mora biti jasno vidljiva na zadnjoj strani tvog auta, a na OMV pumpu moraš da stigneš pre ostalih čije brojeve tablica smo objavili zajedno sa tvojim. Kad si već tu, na OMV pumpi, iskoristi priliku i sipaj njihovo odlično gorivo.
Ako se u roku od 60 minuta na OMV Pumpi ne pojavi nijedno vozilo sa objavljenim brojevima registarskih tablica, objavljujemo nove registarske brojeve.

Pitanja? Pošalji ih preko naše kontakt stranice.